Services

Hos Nørners Malerfirma udfører vi alle former for maleropgaver.

Alt fra de mindre maleropgaver hos private kunder, eller den helt store renoveringsopgave af et boligkompleks, til opførelsen af boligejendomme for de helt store hovedentreprenører.

Vi er derfor altid klar til at kigge på netop dit projekt, hvor malerarbejde er en del af den samlede færdiggørelse og hvor ønsket om den malermæssige kvalitet er på det højeste niveau.

Derudover er vi også godkendt til at kunne udføre Silkecement opgaver på dine vægge, gulve eller møbler.

Renoveringsopgaver

Igennem årene har vi gennemført et utal af renoveringer, for både private og for erhverskunder.

Det gælder alt lige fra de simple opgaver, hvor vores kunder blot ønsker en opfriskning af deres bolig, til de mere specielle opgaver, hvor vi står for dekorationer med tapetopsætning, stuk og meget mere.

Vi kan derfor med sikkerhed sige, at vi er den helt rigtige samarbejdspartner, næsten ligegyldig hvilken maleropgave vi stilles overfor. Såfremt opgaven ikke ligger inden for vores kompetenceområde, så sørger vi for at finde en underleverendør som kan bestride ønsket, eller vi henviser i så fald til én.

Så ligegyldigt hvad dit malermæssige ønske måtte være, så prøv at kontakt os. Chancen for at du får en positiv oplevelse, er med sikkerhed meget stor!

Nybyggeri

Vi har en fast samarbejde med en række hovedentreprenører, hvor vi står for malerentreprisen.

Hos Nørners Malerfirma har vi dygtige svende ansat, som er vant til at benytte vores egne sprøjter, til både påføring af spartel- og malingsprodukter. Dette er med til, at kan udføre opgaverne både hurtigt, men også med en ensartet høj kvalitet. 

En af vores store styrker er at vi har en kapacitet, som gør at vi kan på kort tid, kan forcere en opgave, hvor tidsplanen desværre er skredet lidt i forhold til afleveringen.

Derudover går vi meget op i vores kvalitetssikring, hvor vi benytter et godkendt kvalitetssikringssystem fra Ikontrol til dokumentationen af dette.

Maling af brædder

Står du og skal have malerbehandlet dine brædder, til f.eks. beklædning til dit sommerhus eller et nyt skur, så kan vi hos Nørners Malerfirma tilbyde at behandle disse. Dette udføres i lige nøjagtig den farve du ønsker, inden du skal montere dem.

Det er der en række fordele i, som vi kan hjælpe dig med.

 

  1. Brædderne bliver behandlet på alle sider, inklusiv de sider som ikke bliver synlige. Dette gør at din beklædning holder meget længere.
  2. Vi udfører opgaven på vores automatiske påføringsmaskine, hvor der kommer et ensartet malingslag på alle overfladerne.
  3. Vi er i stand til at udføre opgaven på alle tidspunkter af året. Også selvom vinteren og det kolde vejr har taget sit indtog.

Silkecement

Opnå et lækkert og råt udtryk med Silkecement...

Silkecement er et helt særligt produkt, som får stil, kvalitet og praktik til at gå op i en højere enhed. Med sin fine cementmasse, skabes nordiske look med sit rå og betonlignende udtryk, men efterlader en lækker og behagelig overflade.

Silkecement er et spartelprodukt, som efterlader en utrolig stærk overflade og tilfører et eksklusivt udtryk af rå beton. Grundet de unikke egenskaber er, at Silkecement er utroligt fleksibelt at arbejde med og kan anvendes på de fleste overflader og materialer. De mest udbredte anvendelsesområder er gulve og vægge, men også trapper kan med fordel laves i Silkecement.

Bordplader, terrasser og pools begynder også at vinde indpas, hvor man ønsker den rå betonstil.

Anbefaling

I forbindelse med renovering af vores hus har vi brugt Nørners Malerfirma ApS med stor succes.

Vores hus består af en ældre del fra 1933 med kringelkroge og lavt til loftet og en moderne afdeling med over 4 meter til loftet. Det forskrækkede ikke Nørners to raske svende og i løbet af en formiddag var 150m2 effektivt afdækket, og efter to arbejdsdage stod vægge og lofter knivskarpt i nymalet tilstand.

Vi kan varmt anbefale Nørners Malerfirma ApS: fra tilbudsafgivelse til færdigt arbejde - en god og solid håndværkeroplevelse.

Peter & Pernille

Vi har haft den store glæde, at få renoveret vores lejlighed på Frederiksberg.

Vort første møde med Michael, gjorde at vi overhovedet ikke var i tvivl om, at Nørners Malerfirma skulle udføre opgaven. 

Vi fik et tilbud fra et andet lokalt malerfirma og selvom Deres pris var en smule mindre, så valgte vi alligevel tilbuddet fra Nørners Malerfirma, grundet førstehåndsindtrykket.

Dette har vi på ingen måde fortrudt og vi har fået udført en 1. klasses opgave.

Tusind tak for det. Vi kan kun på det varmeste anbefale Nørners Malerfirma ApS.

Ole A.