Om Nørners Malerfirma

- Når du vil være sikker på resultatet...

Dette er vores motto - og det står vi ved!

Vi har siden 2013 hvor firmaet havde sin start, haft den store glæde at kunne servicere, en bred vifte af forskellige kunder.

Alt lige fra privatkunder til større erhvervskunder, har nydt godt at vores malermæssige kvaliteter.

Det er yderst sjældent at vores kunder ikke vender tilbage til os igen, når en ny maleropgave skal udføres.

Vores dygtige medarbejdere

Vi beskæftiger for nuværende 22 engagerede medarbejdere, hvoraf de 17 er malersvende og 1 er lærling. Administrationen er beståend af 3 personer.

Vores målsætning er ikke at blive store på antallet af medarbejdere, men at blive større på antallet af tilfredse kunder, såvel eksisterende som nye.

Hvis dette så resultere i flere ansatte, så må vi finde de rette svende, lærlinge samt administrative madarbejdere til denne udvidelse.

Vi er ikke en virksomhed med stor udskiftning af medarbejdere, men derimod en virksomhed som forsøger at holde på vores dygtige og engagerede stab.

Ledelsen

Nørners Malerfirma drives til dagligt af Michael Nørner Ibinger.

Det er ham du skal tage kontakt til, hvis du vil have et tilbud eller har nogle spørgsmål til firmaets drift.

Til at hjælpe med den daglige drift, er Martin Lessel Bendtsen ansat som tilbudschef. Ud over Martins varetagelse af tilbudsgivningen, er han også stedfortræder for Michael Nørner Ibinger.

Så hvis du har en maleropgave du skal have udført, eller du eventuelt kunne tænke dig at blive en del af firmaets fremtidige udvikling, så kontakt en af os på nedenstående telefon eller mail.