Hyppige spørgsmål

Hvilke farver kommer Silkecement i?

Silkecement kan laves i mange forskellige farvenuancer og udtryk. Vores farvesystem tager udgangspunkt i RAL farver, så ønsker du en specifik farve, så sender du os blot RAL farvekoden og så laver vi den.

Hvor længe holder Silkecement?

Silkecement er et meget slidstærkt produkt og Silkecement løsninger kan med den rette professionelle udførsel holde i mange år.

Indeholder Silkecement opløsningsmidler?

Nej, alle komponenter i Silkecement er opløsningsmiddelfri.

Kan Silkecement anvendes i områder, hvor der håndteres fødevarer?

Silkecement har en unik overflade som er behandlet med en særlig topcoat og finish, som betyder at den er fedt- og vandafvisende. Den lækre og fine overflade er yderst rengøringsvenlig og kan rengøres med almindelige rengøringsmidler. Derfor kan Silkecements lækre betonlook, med fordel anvendes i køkkenet og på andre lignende overflader, hvor fødevarer håndteres.

Kan Silkecement anvendes udendørs?

Ja, Silkecement er lavet i forskellige serier, som er særligt fremstillet til de forskellige anvendelsesbehov. Vi anvender den helt rigtige serie af Silkecement, så høj kvalitet og optimale forhold er tilstede. Vi har bl.a. en Silkecement serie, som er specielt designet til udendørs brug på fx terrasser. Desuden findes en anden serie som er specielt designet til konstant vandpåvirkning som bruges til fx swimmingpools og badekar.

Kan Silkecement bruges på fliser og klinker?

Ja, Silkecement kan påføres direkte på fliser/klinker, vi anvender en armeret membranspartel til at fylde fugerne i de gamle fliser/klinker, derefter påføres Silkecement systemet på membranspartlen.

Kan Silkecement bruges på træoverflader, konstruktioner og lignende?

Ja, Silkecement er lavet i forskellige serier, som er særligt fremstillet til de forskellige anvendelsesbehov. Vores dygtige samarbejdspartnere vil anvende den helt rigtige serie af Silkecement, så høj kvalitet og optimale forhold er tilstede. Vi har bl.a. en Silkecement serie, som er specielt designet til brug på trækonstruktioner, så der ikke efterfølgende opstår skader grundet det levende materiale. Silkecement kan derfor med fordel anvendes på træoverflader som fx trægulve, trævægge, træbordplader og lignende.

Kan Silkecement tåle gulvvarme?

Ja, du kan uden problemer få et lækkert Silkecement gulv ovenpå din gulvvarme.